INTEGRITETSPOLICY

Mot bakgrund av EU:s allmänna Dataskyddsförordning 2016/679 (GDPR), som trädde i kraft den 25 maj 2018, vill vi ge dig information om de personuppgifter vi behandlar.

ChromoGenics är personuppgiftsansvarig och respekterar din integritet. ChromoGenics ansvarar för att behandlingen sker på lagligt och korrekt sätt och i enlighet med gällande dataskyddslagar.

DATAHANTERING
Vi samlar in vissa personuppgifter om dig. Personuppgifter är data som kan användas för att identifiera dig eller information som kan härröras till dig.
 Vi samlar in personuppgifter som du frivilligt tillhandahåller till oss, till exempel när du medverkar vid något av våra event, kommunicerar med oss via e-post eller andra kanaler där du registrerar dig. Uppgifterna vi samlar inkluderar ditt namn, postadress, e-postadress, jobbtitel och bransch.
I vissa fall har dina personuppgifter hämtats från andra källor med bakgrund till din yrkesroll och då vi bedömt att du eventuellt är intresserad av vår produkt, specifika arrangemang vi anordnar eller andra utskick vi distribuerar. Dessa källor kan innefatta köp av dataregister, sökningar via offentligt tillgängliga sökmotorer och din arbetsgivares webbplats.

SKÄL FÖR ANVÄNDNING AV DINA PERSONUPPGIFTER
När vi behandlar personuppgifter för de ändamål som förklaras här använder vi oss av våra legitima intressen när det gäller att upprätthålla affärsrelationer och kommunicera med dig som en kontaktperson om verksamheten och våra arrangemang. Vi anser att våra legitima intressen följer lagen och de rättsliga rättigheterna och friheterna i våra affärskontakter.
Vi använder de personuppgifter vi samlar in för att:
- Skicka dig information om vår produkt och om våra arrangemang.
- Behålla historik om deltagare som deltagit på olika arrangemang anordnade av ChromoGenics.

Endast de personer som behöver behandla personuppgifter för ovan nämnda ändamål har tillgång till dina personuppgifter.
Vi kan behöva dela dina personuppgifter med våra leverantörer, så som tryckerier och extern konferensorganisatör på det arrangemang du deltar på. Vi kan också behöva låta våra leverantörer och delleverantörer få tillgång till dina personuppgifter när de utför tjänster för oss, främst för att upprätthålla och stödja våra IT-system.

LAGRING
Dina personuppgifter sparas för angivna ändamål som nämnts ovan så länge du fortsätter besöka våra arrangemang eller att vi, med grund i din yrkesroll, bedömer att du kan vara en potentiell besökare eller kund hos oss.  Du kan när som helst välja att avregistrera dig och i samband med det så upphör vi databehandling för ovan angivna ändamål och tar bort dina personuppgifter från vårt register.

SÄKERHET
Vi använder tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter mot förluster och att skydda mot obehöriga personers tillgång. Vi granskar regelbundet våra säkerhetspolicyer och rutiner för att säkerställa att våra system är säkra och skyddade.

DINA VAL OCH RÄTTIGHETER
Du är alltid välkommen att höra av dig med dina frågor och funderingar. Du har rätt att veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig och kan begära en kopia. Du har också rätt att få felaktiga personuppgifter om dig korrigerade och du kan i vissa fall be oss att radera dina personuppgifter. Observera att begränsningen eller raderingen av dina personuppgifter kan innebära att vi inte kommer att kunna tillhandahålla de meddelanden och inbjudningar som beskrivs ovan. Du har också rätt att ta emot dina personuppgifter i maskinläsbar form och överföra data till en annan part som ansvarar för databehandling.

För att begära ut information om vilka personuppgifter vi har lagrat om dig skickar du ett meddelande till oss via vårt kontaktformulär alternativt till e-mailadressen nedan. 
Uppge ”Avregistrering” i meddelandet.

ChromoGenics AB (publ)
Ullforsgatan 15
SE-75228 Uppsala
Sverige
Telefon: +46 (0) 18 430 0430
E-post: info@chromogenics.com

KLAGOMÅL ELLER FRÅGOR
ChromoGenics försöker uppfylla de högsta standarderna när man samlar och använder
personuppgifter. Vi uppmuntrar människor att uppmärksamma det och om de anser att vår insamling eller användning av information är orättvist, vilseledande eller olämplig. Vi välkomnar också förslag för att förbättra våra rutiner.

Om du är missnöjd med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Datainspektionen, som är regulatorn för vår behandling av personuppgifter.

Cookies (”KAKOR”)

Vi använder cookies för att din upplevelse av vår webbplats ska bli så bra som möjligt. Genom att besöka webbplatsen godkänner du detta.

En cookie är en liten textfil som sparas i din webbläsare. Det låter vårt system komma ihåg din enhet när du besöker vår hemsida. Inga personliga identifierbara data lagras i cookies, endast ett anonymt ID-nummer.

Om du av någon anledning skulle vilja förhindra att denna webbplats (eller någon annan webbplats) ställer in cookies i din webbläsare, kan du göra det i dina webbläsarinställningar.

FÖRBÄTTRA WEBBPLATSEN
Vi jobbar ständigt med att förbättra vår webbsida. För att göra detta använder vi Google Analytics för att analysera våra besökares beteende på en anonym och aggregerad nivå.

ANONYMT DATA
Informationen om din användning av denna webbplats skickas till Google anonymt. Vi kommer inte att försöka koppla din IP-adress med någon personlig identifierbar information om dig. Du kan välja bort Google Analytics genom att installera Googles tilläggswebbläsartillägg och välja bort intressebaserade Google-annonser med Googles annonsinställningar.

AGGREGERADE RAPPORTER
Uppförda beteendeuppgifter behandlas för att sammanställa statistiska rapporter om webbplatsaktiviteter. Avsikten är inte att titta på beteendet hos en enskild användare. I stället rapporteras aggregerad statistik, som ”Hur många användare har använt toppnavigationen under den senaste veckan?”. Statistiska rapporter som detta används för att hjälpa oss att fatta beslut om förbättringar av webbplatsen.

ANALYS-COOKIES
Analys-cookie är cookie från första parten, vilket innebär att de ställs in av chromogenics.com.

Namn:
_ga

Innehåll:
Anonymt ID nummer, dvs ”1.2.838838867.1359565579161”

Livslängd:
2 år

OPTIMERAR DITT BESÖK
För att optimera din erfarenhet på chromogenics.com använder vi cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

OPTIMERINGS-COOKIES
Optimerings-cookies är cookies från första parten, vilket innebär att de ställs in av chromogenics.com. De ser till att du får innehåll från samma server under ditt besök och påskyndar navigeringen. När du avslutar webbläsaren raderas dessa cookies.

Namn:
JobSearchListSize

Innehåll:
Number, t.ex. 50.

Livslängd:
Till dess att webbläsaren är stängd

DELA ELLER VISA SOCIALT MEDIA INNEHÅLL
På vår hemsida har vi inbäddat innehåll från sociala medier som t.ex. YouTube. Det kan leda till att cookies utanför vår kontroll ställs in av dessa webbplatser, s.k. cookies från tredje part.
Inbäddat innehåll från följande tredjepartstjänster kan ställa in cookies i din webbläsare.
Följ länkarna nedan för att läsa mer om hur dessa tjänster använder cookies.

 


Prenumerera

Håll dig uppdaterad med våra nyheter