Produktionschef

ChromoGenics är världsledande när det gäller att utveckla och producera dynamiskt glas med styrbara optiska egenskaper. ChromoGenics levererar även statiska glas och fasadssolpaneler i världsklass. Vår unika egenutvecklade elektrokroma teknik, ConverLight®, ger dynamiskt solskydd för ökad inomhuskomfort och energieffektivitet.

Den nuvarande produktionsanläggningen på 3000 m² inkluderar klimatstabiliserade renrumsanläggningar, produktionslinjer för ConverLight-glaslaminat, testanläggningar och ett centrum för högteknologiska smarta material. Under sommaren 2020 öppnar ChromoGenics en världsunik produktionsanläggning i Uppsala för sputtering.

ChromoGenics grundades 2003 i Uppsala som en naturlig följd efter 20 års forskning på elektrokroma material vid Ångströmlaboratoriet vid Uppsala Universitet. Företaget består idag av ca 25 personer och är noterat på Nasdaq First North.

ChromoGenics söker en Produktionschef

Om denna position

Rollen som produktionschef är en nyckelroll och du kommer att ansvara för produktionen av dynamiska glas och laminerad elektrochrom folie. Produktionen är unik i sitt slag och innehåller allt från renrumsproduktion till glaslaminering. Förutom personal- och budgetansvar ingår det operativa ansvaret att hålla igång en effektiv produktion i rätt kvalitet. Du trivs med att arbeta hands on i fabriken, du är tekniskt intresserad och lockas av att själv vara delaktig. Vi sätter stor vikt till ett strukturerat arbetssätt varför erfarenhet av kvalitetsarbete är meriterande. Tidigare erfarenhet av produktionsuppskalning är meriterande.

Om dig

Chromogenics ser att du har en bakgrund inom teknik eller tillverkande industri och du har en god förståelse för såväl produktion som ledarskap. Du är en driven, lyhörd, hungrig, positiv och självständig person som ser möjligheter före problem. Du har goda ledaregenskaper och en förmåga att lyfta dina medarbetare genom ditt ledarskap. Du har även relevant arbetslivserfarenhet från liknande tjänst. På Chromogenics är det korta beslutsvägar, högt eget ansvarstagande och alltid med kunden i fokus. Detta gör att det kommer läggas stor vikt vid personliga egenskaper.

Om du känner du igen dig i rollbeskrivningen och vill växa med oss på ChromoGenics, tveka då inte att skicka din ansökan till career@chromogenics.com.

Subscribe

Subscribe to our news